Снимка Булфото, архивОбвиняемият за кончината на Милен Цветков – Кристиан Николов,

...
Снимка Булфото, архивОбвиняемият за кончината на Милен Цветков – Кристиан Николов,
Коментари Харесай

Обвиненият за смъртта на Милен Цветков не успял да настине спирачката

Снимка Булфото, списък

Обвиняемият за кончината на Милен Цветков – Кристиан Николов, се е движел с 99 километра в час. Няма данни за спирачен път. Това гласи сложна експертиза по делото. Освен това, Кристиан Николов е вменяем съгласно психичната експертиза, само че е използвал 3 типа наркотични субстанции. Категорично е потвърдено, че Николов е карал – самият той не отхвърля

Това заключи юрист Менко Менков, който съставлява дребния наследник на Милен Цветков в делото, представен от . Менков изрично съобщи пред Нова телевизия – Николов е споделил в досъдебното произвеждане, че е карал, само че заради незнайна причина не съумял да натисне спирачката. Видяло му се, че ще светне зелен светофар и очаквал колата пред него т.е. тази на Милен Цветков да продължи, по думите на Менков. Въпросът в този момент е дали Николов е умъртвил съзнателно Милен Цветков. Ние ще поддържаме тази теза, която прокуратурата пази, изясни Менков. Основата на тезата – използването на опиатите. Николов отхвърля - бил вземал хранителни добавки и по тази причина излизат проби с наркотични субстанции, само че по думите на юриста има чатове, в които Николов приказва и разисква въздействието на разнообразни типове наркотични субстанции.

Припомняме, че съгласно разнообразни експертни отзиви обвиняването на прокуратурата няма да издържи – точно тъй като се търси предумисъл в тази ситуация. Това обвиняване обаче, в случай че бъде признато от съда, значи от 10 до 20 години затвор, както и отнемане вечно от право Николов да кара автомобил. Иначе непредумишлено ликвидиране е с по-малко наказване. Менков посочи, че като представител на наследниците на Милен Цветков ще поддържат прокуратурата, а застрахователите ще изплатят обезщетение на фамилията му. И допусна, че може Николов да бъде приет за отговорен, само че без предумисъл т.е. да има по-ниско наказване - т.е. от 5 до 15 години затвор. Адвокат Менков добави и, че изрично няма обстановка, при която Цветков е щял да оживее при оказване на здравна помощ на секундата. Някои от движимостите лица са споделили, че даже в случай че имало операционна зала на кръстовището, отново е нямало по какъв начин журналистът да оцелее.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР